Tecrübeler ve ÖnerilerimUkrayna

Ukrayna’da Midye Dolma Var Mı?

Ukrayna’da yaşayan Türklerin en çok özlediği sokak lezzetlerinin başında midye dolma geliyor. “Denizden babam çıksın yerim” diyenlerin sevdalısı olduğu bu özel sokak lezzeti hakkında ise son zamanlarda “Ukrayna’da midye dolma var mı?” sorusunu almaya başladım. Bunun üzerine sizlere bomba gibi bir makale hazırlamak istedim! İşte başlıyoruz…

Bol limonlu, lezzet patlaması, ağızda enfes bir tat bırakan midye dolmanın seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok! Ben şahsen Ukrayna’ya geldiğin dönemde sokak lezzetlerini çok aradım ama en sonunda öyle harika bir mekan buldum ki, sizlere bunu tavsiye etmesem olmazdı.

İlgili Makaleler

Özellikle Ukrayna’ya gelecek olan Türkler tarafından “Ukrayna’da midye dolma var mı?” sorgusu Google gibi arama motorlarından araştırma yapılıyor. “Ukrayna’da midye dolma var mı?” sorusunun cevabı ise kuşkusuz Midiya.Ua! Peki, “Ukrayna’da midye dolma var mı?” sorusunun cevabı olan Midiya.Ua nerededir, neler satıyor?

Ukrayna’da Midye Dolmanın Kralı Midiya.Ua!

2014 yılında beri Ukrayna’nın sahil kenti Odessa’da milyonlarca kişiye hizmet veren Midiya.Ua en lezzetli midye dolmaları servis ediyor. İstanbul’un Taksim, Kadıköy Rıhtım, Kadıköy Altıyol, Kadıköy Barlar Sokağı, Balat, Caddebostan, Bostancı, Beşiktaş, Beyoğlu Balıkpazarı, Karaköy, Eminönü, Kabataş, Ortaköy gibi birçok mekanında hizmet veren Midiya.Ua, Ukrayna’da da hizmet veriyor. Kiev ve Odessa gibi Ukrayna için çok önemli olan şehirlerde hem üretimini hem de satışını yapan Midiya.Ua Ukrayna’ya Türk lezzetlerini sunuyor.

Çok etkin bir firma olan Midiya.Ua, uluslararası sokak lezzetleri festivaline, sergi ve toplantılara katılarak adını duyurdu. Ukraynalılara ilk başta çok garip gelen bu lezzet patlaması, Ukraynalılardan tam puan alıyor! Günlük 3000’den fazla sipariş alan bu firma, günlük kargoyla taze ve tertemiz midye dolmaları ulaştırıyor fakat pandemiden dolayı şuanda hiçbir restoranı hizmet veremiyor.

Kiev’den vereceğiniz siparişler konumun uzaklığına göre birkaç saat içerisinde kapınızın önünde oluyor. Ukrayna’nın herhangi bir noktasından 15.00’a kadar vereceğiniz tüm midye dolma siparişlerini ise gün içerisinde özenle paketleyip kargo haline getiriyorlar. Nova Poshta kargoyla 1 gün içerisinde tertemiz, taze ve hijyenik bir şekilde gönderim yapılıyor.

Sipariş Hattı:  +380931492548

Instagram Adresi: midiya.ua

Facebook Adresi: Midiya.Ua Ukrayna 

Midiya.Ua Adresi

Dehtiarivska str. 27/Kiev-Ukrayna

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu